دبیرکل جبهه حزبالله و کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری که در غرفه موسسه خانه کتاب در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات حضور یافته بود، به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: با صراحت باید بگوییم مظلومترین کالا در کشور ما کتاب است و مظلومترین خدمت، کار در این حوزه است. اشکال اساسی این است کسانی که در حوزه کتاب از قدرتهای تاثیرگذارند خودشان صاحب کتاب نیستند و به دلیل این اشکال اساسی آنها با درد نویسندگان آشنا نیستند. کسی که خودش دستی در این زمینه داشته باشد وقتی در حوزه قدرت قرار میگیرد همیشه نگاهی به حوزه کتاب هم خواهد داشت.
حجتالاسلام سیدمحمدباقر خرازی ادامه داد: حوزه کتاب جنبه اقتصای پیدا کرده است در حالی که باید کتابها را به سطح جامعه بیاوریم و در خیابانها و متروها و مراکز عمومی رایگان در اختیار مردم قرار دهیم تا مردم کم کم به مطالعه و کتابخوانی علاقهمند شوند.
وی همچنین توضیح داد: متاسفانه مطبوعات در حوزه معرفی کتاب هیچ فعالیتی نمیکنند و کتاب را به جای اینکه رفیق خود بدانند نوعی مزاحم میدانند. چه بسا خودشان هم به نوعی غارتگر کتابند و آن را خلاصه میکنند اما با ذکر نکردن منبع حق نویسنده را ادا نمیکنند.
خرازی گفت: مطبوعات خودشان را رقیب کتاب میدانند و با آن در یک مسیر قرار نمیگیرند و برای ترویج و تبلیغ کتاب و کتابخوانی فعالیت نمیکنند. در این شرایط هم مطبوعات صدمه میبینند چون محتوای کتابی ندارند هم کتابها ضربه میبینند چون محتوا و ظرفیت تبلیغی ندارند.